O NAMA

Mi proizvodimo, gradimo, stvaramo…
KVALITET JE NAŠA SPECIFIČNOST

Počeli smo da postojimo kao projektni biro 2011. godine, koji je vrlo brzo otpočeo sa izvođenjem radova, koji su za potrebu imali, između ostalog, građevinsku stolariju. Tada se javila ideja o sopstvenoj proizvodnji stolarije, sa realizacijom ideje započeto je 2014. godine, kada smo promenili pravnu formu u oblik društva sa ograničenom odgovornošću. Od tog trenutka fokusirani smo isključivo na proizvodnji stolarije i plasmanu proizvoda.

Proizvodni pogon opremljen je novim savremenim mašinama kompjuterski konstruisanim, zasnovanim na CNC obradi.

Od trenutka osnivanja konstantno se ulaže u vrhunsku tehnologiju i razvoj proizvodnih procesa, čime postižemo vrhunski kvalitet proizvoda u vrlo kratkom vremenskom intervalu, na taj način možemo da odgovorimo najobimnijim zahtevima u vrlo kratkom roku.

Kako bi kompaniju gradili na čvrstim temeljima, 2015. godine uveli smo implementirani sistem upravljanja menadžmentom kvaliteta (ISO 9001), zaštite životne sredine (ISO 14001) i zdravlja i  zaštite na radu (OHSAS 18001).

Nastojimo da u potpunosti ostvarimo našu misiju, da svaki klijent, partner ili investitor bude zadovoljan kupac time što konstantno nadograđujemo naša znanja kao i da širimo svoj tim.

OVO SU NAŠI PROIZVODI

SOLLYS LAND ALU vrata ALU line cold body
SOLLYS LAND Segmentna vrata body
SOLLYS LAND Dodatni proizvodi - Žaluzine - Solomatici body
SOLLYS LAND Aluminijumske fasade body
SOLLYS LAND Klizni sistemi Uskočno klizni sistem PSK body
SOLLYS LAND PVC vrata Ekonomik Line body
SOLLYS LAND ALU prozori ALU line cold Body
SOLLYS LAND PVC prozori Exkluziv Line body